Ledige stillinger

LEDIGE STILLINGER

Under finner du oversikt over ledige stillinger og oppdrag som vi trenger personell til i nærmeste fremtid. Ta gjerne kontakt dersom du er interessert. Vi har mange forespørsler som kanskje kan tilpasses nettopp din situasjon og dine kvalifikasjoner.

Tel. 46424400

E-post: nordvest@nlr.no

 

 

Vikar for landbruksvikar i Gjemnes kommune

Tiltredelse snarest mulig! Stillingsannonse finner du her

Vikar for landbruksvikar i Herøy/Sande/Ulstein/Hareid

Tiltredelse: snarest. Stillingsannonse finner du her.

Avløser for flere gårdsbruk i Sunndal kommune

Tiltredelse: etter avtale. Stillingsannonse finner du her.

 

Sommerjobb

Er du på utkikk etter en sommerjobb, og du liker å jobbe med dyr? Kan du melke kyr? Har du kanskje traktorlapp? Ta kontakt så snart som mulig. Vi lønner ut for flere hundre bønder hvert år, og vi kan muligens hjelpe deg til å finne din drømmejobb!

Beredskapsavløsere

Landbrukstenestene i Møre og Romsdal samarbeider med kommunane i sitt ansvarsområde om å byggje opp ein reservestyrke for husdyravløysing dersom behovet for ekstramannskap oppstår i samband med Korona-pandemien.

 

Ordninga fungerer slik:

Dersom du har relevant bakgrunn/praksis innafor landbruk med husdyr, oppmodar vi deg om å melde frå til oss om at du er tilgjengeleg for oppdrag som avløysar for sjuke bønder. Vi oppmodar om at du ringer 46424400 eller sender e-post/SMS til nordvest@nlr.no.

 

Ledige stillinger som tilkallingshjelp

Vikarer/Tilkallingshjelp

Kan du tenke deg å være tilkallingshjelp for gårdbrukere?

Vi trenger stadig tilkallingsavløsere over hele området, for eksempel for sykdomsavløsing eller helgeavløsing. Dette kan være en perfekt jobb for en student eller deltidsansatt!

Kommunene vi dekker er Fræna, Eide, Molde, Nesset, Sunndal, Tingvoll, Kristiansund, Aure, Smøla, Rauma, Gjemnes, Aukra, Vestnes, Ørsta, Volda, Sande, Ulstein, Hareid, Herøy.

Ta kontakt per telefon: 46424400, eller e-post: nordvest@nlr.no

 

Hos oss får du
12%
i feriepenger.

Dette tilsvarer
5 ukers ferie m/lønn.