Ledige stillinger

LEDIGE STILLINGER

Under finner du oversikt over ledige stillinger og oppdrag som vi trenger personell til i nærmeste fremtid. Ta gjerne kontakt dersom du er interessert. Vi har mange forespørsler som kanskje kan tilpasses nettopp din situasjon og dine kvalifikasjoner.

Tel. 46424400

E-post: nordvest@nlr.no

 

Landbruksvikar i Hustadvika og Gjemnes kommune

100% stilling, ledig fra 01. januar 2021. Søknadsfrist 21.12.2020.

Stillingen er en kombinasjon av to deltidsstillinger. Se hele annonsen her.

Ta kontakt for mer info på 46424400 eller send din CV til nordvest@nlr.no.

 

 

 

Beredskapsavløsere

Landbrukstenestene i Møre og Romsdal samarbeider med kommunane i sitt ansvarsområde om å byggje opp ein reservestyrke for husdyravløysing dersom behovet for ekstramannskap oppstår i samband med Korona-pandemien.

 

Ordninga fungerer slik:

Dersom du har relevant bakgrunn/praksis innafor landbruk med husdyr, oppmodar vi deg om å melde frå til oss om at du er tilgjengeleg for oppdrag som avløysar for sjuke bønder. Vi oppmodar om at du ringer 46424400 eller sender e-post/SMS til nordvest@nlr.no.

 

Ledige stillinger som tilkallingshjelp

Vikarer/Tilkallingshjelp

Kan du tenke deg å være tilkallingshjelp for gårdbrukere?

Vi trenger stadig tilkallingsavløsere over hele området, for eksempel for sykdomsavløsing eller helgeavløsing. Dette kan være en perfekt jobb for en student eller deltidsansatt!

Kommunene vi dekker er Fræna, Eide, Molde, Nesset, Sunndal, Tingvoll, Kristiansund, Aure, Smøla, Rauma, Gjemnes, Aukra, Vestnes, Ørsta, Volda, Sande, Ulstein, Hareid, Herøy.

Ta kontakt per telefon: 46424400, eller e-post: nordvest@nlr.no

 

Hos oss får du
12%
i feriepenger.

Dette tilsvarer
5 ukers ferie m/lønn.