Landbruk Nordvest

LEDIGE STILLINGER

Under finner du oversikt over ledige stillinger og oppdrag som vi trenger personell til i nærmeste fremtid. Ta gjerne kontakt dersom du er interessert. Vi har mange forespørsler som kanskje kan tilpasses nettopp din situasjon og dine kvalifikasjoner.

Tel. 46424400

E-post: nordvest@n-lt.no

 

Landbruksvikar/avløser i Aure i 100% stilling

Vi er på utkikk etter ny landbruksvikar/avløser som kan starte sent på våren 2023. Erfaring fra landbruk og/eller landbruksutdanning er påkrevd. Søknadsfrist 15.04.23. Se hele stillingsutlysningen her

 

Sesongarbeider fellesbeite Rauma

Vi søker for et beitelag i Rauma kommune etter sesongarbeider for sommeren 2023, ca. midt mai – ut september.
Se stillingsannonsen her

 

Klauvskjærer

Vi leter etter klauvskjærer som kan ta på seg oppdrag i Møre og Romsdal. Ca. 25 % stilling, mest i vår- og høstsesongen. Vi tilbyr opplæring for kandidater som ikke har drevet med klauvskjæring før. Erfaring med kyr er nødvendig, og du må ha bil med tilhengerkrok og førerkort BE. Vi kan fylle opp til en full stilling med avløserarbeid, om ønskelig. Vi leter etter kandidater som bor sentralt i Møre og Romsdal, helst i Molde/Hustadvika. Vi tilbyr gode betingelser og en spennende og variert jobb. Søknadsfrist: snarest. Startdato: etter avtale. Send CV til nordvest@n-lt.no, eller ring Selma Cowan på 92683940 for mer informasjon.

.

Helgeavløser Hustadvika kommune

Melkebruk på Hustad i Hustadvika kommune søker fast helgeavløser for annenhver helg;
fredag kveld til og med søndag. Fjøsstell. Traktorsertifikat er nødvendig for kjøring av fôr.
Send CV til ingvild.skjorsaeter@n-lt.no,  tlf. 452 92 001

.

Sommerjobb

Er du på utkikk etter en sommerjobb, og du liker å jobbe med dyr? Kan du melke kyr? Har du kanskje traktorlapp? Ta kontakt så snart som mulig. Vi lønner ut for flere hundre bønder hvert år, og vi kan muligens hjelpe deg til å finne din drømmejobb!

.

Ledige stillinger som tilkallingshjelp

Vikarer/Tilkallingshjelp

Kan du tenke deg å være tilkallingshjelp for gårdbrukere?

Vi trenger stadig tilkallingsavløsere over hele området, for eksempel for sykdomsavløsing eller helgeavløsing. Dette kan være en perfekt jobb for en student eller deltidsansatt!

Kommunene vi dekker er Fræna, Eide, Molde, Nesset, Sunndal, Tingvoll, Kristiansund, Aure, Smøla, Rauma, Gjemnes, Aukra, Vestnes, Ørsta, Volda, Sande, Ulstein, Hareid, Herøy.

Ta kontakt per telefon: 46424400, eller e-post: nordvest@n-lt.no

 

Hos oss får du
12%
i feriepenger.

Dette tilsvarer
5 ukers ferie m/lønn.