Landbruk Nordvest

Viktig informasjon om korona i flere språk: 
Norsk informasjon om korona
Engelsk informasjon om korona
Polsk informasjon om korona
Litauisk informasjon om korona
Russisk informasjon om korona

2022

Infoskriv 2 har info. om at arbeidsgiver for avløsere nå heter Landbrukstjenester Nordvest og at en må huske å oppgi riktig arbeidsgiver ved f.eks. sykmelding hos legen, artikkel om familieavløysar Rasmus Aarflot, om landbruksvikar – og avløsersamlingen som var arrangert sist på mars, og en påminnelse om at vi fortsatt har flere ledige stillinger.

 

 

2021

Infoskriv 1 har artikkel om dyrevelferd, info. om antall dødsulykker i landbruket i 2020, link til stillingsannonser på hjemmesiden og link til informasjonsplakater om korona på flere språk, og annonse om Motorsagkurs i Isfjorden i mars.

Infoskriv 2 har artikkel om at beitesesongen kommer og problemer kan oppstå ml dyr og turgåere, om ferie og karantene, om helgeavløser Emile H. Teilgård, og om AKAN – rus – og avhengighetsproblematikk.

Infoskriv 3 har artikkel med takk for meg – hilsen fra Marte Alnes og litt om ny ansatt Jan Ståle Engjaberg i Ørsta, info. om nytt verneombud for avløsere på Nordmøre, ledige jobber hos et betongfirma i Hustadvika for en kort periode, om Nybegynnerkurs for avløsere til høsten, og om hvordan man sender link til oppdragsgiver fra timereg.appen Proresult

Infoskriv 4 har artikkel om dokumentert opplæring i landbruket, om søstrene Ingvild og Kristin Nordbø Engvik fra Averøy, om hva man kan kjøre på gårdsbruk i forhold til ulike sertifikater, og notis om nybegynnerkursene for avløsere som er i Hustadvika og på Averøya i høst.

Infoskriv 5 har info. om at siste arbeidstimer i 2021 må sendes inn til 10. desember, om registrering av avvik og nesten – ulykker, om noen små ledige stillinger på gårdsbruk, og om årets avløser i Norge fra Helgeland Landbrukstjenester.

2020

Infoskriv 1 har artikkel om verneombud Albert Lillebostad. Ellers er det annonser for kurs og stillinger som du også finner fremst på hjemmesiden, på facebook, og under fane «ledige stillinger»

Infoskriv 2 har Info om smitteforebygging etc. i forb. med korona pandemien; Konkurranse om risikovurderinger av arbeidsoppgaver på gårdsbruk.  Ellers om at vi trenger flere tilkallingsvikarer, at kontorene våre for tiden er stengt for besøk, og at daglig leder Rune Sjåholm slutter i løpet av dette året og at vi er på utkikk etter en ny.

Infoskriv 3 har Info angående feriereiser og karantene som gjelder i år; Påminnelse om regelverk ved sykmld. på feriedager; Artikkel om noen avløsere og hvorfor de vil jobbe i landbruket; og om Ny daglig leder i Landbruk Nordvest fra 1. sept.

Infoskriv 4 har opplysning om påbudet om bruk av setebelte i traktor som kom 1. juli; artikkel om flere avløsere; om bestemmelser angående reiser og karantene i «grønne» og «røde» land;
og om at vi henter inn bilder av traktorlappen / førerkort fra ansatte.

Infoskriv 5 har beskjed om at vi kan bytte ødelagte glidelåser i kjeledresser, beskjed om å være ute i god tid med å reg. / levere timer i desember, info. om kursvirksomhet, info. om HMS – kort ved byggearbeid på gård, og stillingsannonse landbruksvikar i Gjemnes kommune.

Infoskriv 6 har en del informasjon om hvordan man bruker Proresult appen på riktig måte, at LNV må bli ringt når en avløser blir syk, om Uldis Pitrangs – Årets avløser i M&R, og om smitteforebygging ved melkehenting.