Ledige stillinger

LEDIGE STILLINGER

Under finner du oversikt over ledige stillinger og oppdrag som vi trenger personell til i nærmeste fremtid. Ta gjerne kontakt dersom du er interessert. Vi har mange forespørsler som kanskje kan tilpasses nettopp din situasjon og dine kvalifikasjoner.

Tel. 46424400

E-post: nordvest@nlr.no

 

 

Ledig stilling som HMS-rådgiver i Landbruk Nordvest

Vi ønsker å styrke vårt rådgivingstilbud innen HMS og søker med dette etter HMS rådgiver i 100% stilling med kontorsted primært i Surnadal.

Vi søker primært etter  en person  med universitets- eller  høgskoleutdanning, med kunnskap og interesse for landbruk og forebyggende HMS arbeid. Stillinga som HMS rådgiver innebærer ansvar for rådgiving innen HMS.  Mye av arbeidet består i å reise rundt på gårdsbesøk i region Nordmøre, holde kurs og formidle fagstoff skriftlig og muntlig.

For stillinga gjelder at erfaring i bruk av aktuelle planleggings- og analyseverktøy vil bli tillagt vekt. Vi søker etter en person med engasjement og samarbeidsevner, med god muntlig og skriftlig formidlingsevne. Du liker å jobbe selvstendig og har god framdrift.

Rådgiveren vil arbeide tett opp mot resten av kollegiet i Landbruk Nordvest.

 

Søkere må disponere egen bil. Oppstart snarest mulig.  Søknadsfrist: 26.05.20

 

Nærmere opplysninger om stillinga får du hos daglig leder Rune Sjåholm, tlf 41 90 00 31 / rune.sjaholm@nlr.no

 

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes til:

Landbruk Nordvest v/daglig leder

Fannestrandsvn 63

6415 MOLDE

eller per e-post til rune.sjaholm@nlr.no

Beredskapsavløsere

Landbrukstenestene i Møre og Romsdal samarbeider med kommunane i sitt ansvarsområde om å byggje opp ein reservestyrke for husdyravløysing dersom behovet for ekstramannskap oppstår i samband med Korona-pandemien.

 

Ordninga fungerer slik:

Dersom du har relevant bakgrunn/praksis innafor landbruk med husdyr, oppmodar vi deg om å melde frå til oss om at du er tilgjengeleg for oppdrag som avløysar for sjuke bønder. Vi oppmodar om at du ringer 46424400 eller sender e-post/SMS til nordvest@nlr.no.

 

Ledige stillinger som tilkallingshjelp

Vikarer/Tilkallingshjelp

Kan du tenke deg å være tilkallingshjelp for gårdbrukere?

Vi trenger stadig tilkallingsavløsere over hele området, for eksempel for sykdomsavløsing eller helgeavløsing. Dette kan være en perfekt jobb for en student eller deltidsansatt!

Kommunene vi dekker er Fræna, Eide, Molde, Nesset, Sunndal, Tingvoll, Kristiansund, Aure, Smøla, Rauma, Gjemnes, Aukra, Vestnes, Ørsta, Volda, Sande, Ulstein, Hareid, Herøy.

Ta kontakt per telefon: 46424400, eller e-post: nordvest@nlr.no

 

 

Hos oss får du
12%
i feriepenger.

Dette tilsvarer
5 ukers ferie m/lønn.